Başkent’ten  aşk şarkıları yükseldi - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 16, 2024
Magazin

Başkent’ten  aşk şarkıları yükseldi

GÖÇER SEVENLERİYLE BULUŞTU: Aşk şarkılarının sevilen ismi Ferhat Göçer Ramazan Bayramı kapsamında Lefkoşa’da sevenleriyle buluştu.

Anadolu medeniyetleri ve Osmanlı mimarilerinin sentezinden esinlenerek Kıbrıs’ın başkenti Lefkoşa’da hizmet veren Merit Lefkoşa Hotel & Casino, bayramın ikinci ve üçüncü akşamında Ferhat Göçer’in unutulmaz konserine ev sahipliği yaptı.


Tüm Türkiye’nin bayramını kutlayan Ferhat Göçer; “Ülke olarak çok güç bir dönemden geçiyoruz. Başımıza gelen acı olaylar vesilesiyle buruk bir bayramı geride bıraktık. Şehitlerimiz, havaalanı saldırısı son olarak yaşanan helikopter kazasındaki kayıplarımız yüreğimizi acıtıyor.

Buna rağmen güçlü olabilmek ayakta kalabilmek dirlik birlik ve beraberlik adına burada güzel mesajlar vermek adına hep birlikteyiz. İnşallah bundan sonraki süreçte daha farklı, daha huzurlu barış içinde kimsenin ağlamadığı üzülmediği sevdiğini kaybetmediği bir hayat diliyorum.”

Trafik terörüne dikkat çekti

Bayram tatilinin bitmesine sayılı günler kala Göçer; “Tatil dönüşünde yaşanabilecek olası kazalara karşı dikkatli olunmasına dikkat çekti. “En az terör olayları kadar trafik kazalarıda ülkemiz için ciddi bir sorun. Dikkatsiz ve yoğun trafik insanların sevdiklerinden kopmasına sebep oluyor. Herkesin dönüş yolunda dikkatli olmasını diliyorum.”

Çocuklarıyla tatil yapacak

Özel günlerin sanatçılar için çalışma günü olduğunu belirten sanatçı; “Yoğun çalışma temposu içinde tatillerimizi de dahil ediyoruz. Konserler öncesinde yada sonrasında kendimize vakit ayırmaya çalışıyoruz. Çocuklarımla vakit geçirebilmek içinde bazı iş seyahatlerimi onlara göre programlıyorum. Yaz tatilinde oğlum ve kızımla yaklaşık bir buçuk ay Bodrum’daki evimizde hep birlikte vakit geçirmeyi planlıyoruz.”

Yeni albüm müjdesi

Sonbaharda yeni albümünün müjdesini veren sanatçı; “Son dönemlerin en özel isimlerinden biri olan, pop müziğin yeni prensi sevgili dostum Buray’dan 2 şarkı aldım. Zeki Güner bu albümünde olmazsa olmazı ve bana ait şarkılar olacak tabi ki Ozan Doğulu ve Febyo Taşel bu albümün müzikal sorumluluğunu üzerine aldı. Heyecanla hazırlıklar devam ediyor.” dedi.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”five” lightbox=”yes” source=”media: 168922,168923,168924,168925,168926″][/images_grid]

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar