Parti tadında Serdar Ortaç…
Cratos Premium Hotel’de sahne alan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, konserinde 42. doğum günü şerefine yapılan kutlamayla dikkatleri üzerine çekti
Cratos Premium Hotel’de gerçekleştirdiği her konserini tıklım tıklım dolduran ve hayranlarına unutulmayacak müzik ziyafetleri sunan ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta sonu da geleneği bozmadı. Ortaç, mekanı dolduran konuklara muhteşem bir performans sergiledi.
Geçtiğimiz cumartesi gecesine damgasını vuran ünlü sanatçı ilk albümünden son albümüne kadar akıllarda kalan tüm parçalarını izleyenlerle hep bir ağızdan söyledi.
Alkole inat yeşil çay!
Ortaç, “Herkes bu gece aşkını bulsun” temennisiyle konserine başladı. İlk parçasının ardından, Golden Cage’deki doğum günü partisinde elinde rakı kadehi fasıl ekibine eşlik etmesiyle ilgili, “Son zamanlarda basında hakkımda içkiye başladığıma dair çıkan haberlere inat yeşil çay içiyorum” diyerek sahnede çay içti.
Sevgilisinden ayrıldı
Sevgililer Günü’nü Cratos Premium Hotel’de Rafet El Roman konserini yalnız izleyerek geçiren Ortaç, “Allah bana para, şöhret, yetenek vermiş ama gönül işlerinde şans vermemiş” diyerek son sevgilisi Michaela’dan ayrıldığının sinyallerini verdi. Sanatçı hareketli parçalarında da bitmek bilmeyen enerjisi ile izleyenleri bir dakika olsun yerinde oturtmadı. Sanatçının yaklaşık 2.5 saat süren performansında volkanlarla süslenen sahne ve Ortaç’ın dans ekibi ile konser adeta görsel şölene döndü.
42. yaşına devasa pasta
16 Şubat’ta 42 yaşına giren sanatçıya konserinde kutlama da yapıldı. Kendisi için hazırlanan devasa pastayı, yurt dışından doğum günü için gelen yabancı kızları da sahneye davet ederek üfleyen sanatçı, “Bunlar benim doğum günü hediyem mi?” dedi ve hepsini teker teker öptü. Daha sonra da kızlarla sahnede hep birlikte dans etti.
Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.

Güncel Haberler
- Her görüş değerlidir...
- Dünyanın en iyi restoranları
- Ekonomik kriz ve Kıbrıs sorunu!
- UBP muhtırası!!!
- Kabineyi “Kartal yaptı” ve gitti
- Sefalete Terk
- Çekici kurtarmak için kolundan oldu
- “Ekonomiye katkı sağlar”
- “Bizi sırtımızdan vurdu”
- Gençler Emre Altuğ’a aktı…
- Meliz ve Yiğitcan zehirlendi
- “Üretim durmasın”
- “Dikkatli ol Mustafa, seni vuracaklar”
- Ercan için ihale bugün açılıyor
Yorumlanan Haberler
Be Gavole
24.05.2012 - 10:35
Ekonomiye altın kan
Be Gavole
24.05.2012 - 10:29
Ekonomiye altın kan
vatandaş hasan
24.05.2012 - 02:12
Pasaport yasağında ikinci adım
vatandas
22.05.2012 - 02:52
Mafya yöntemi
Erdal
21.05.2012 - 06:04
Sinek gibi zehirleniyoruz




















