10.02.2012 - 00:06
Okunma (509)
Yorum (0)
Paylaş

Eliz, İngiltere’de kortları salladı


İngiltere Tenis Federasyonu’nun düzenlediği turnuvada Eliz Maloney, yaş grubunda İngiltere şampiyonu oldu

 

İngiltere Tenis Federasyonu’nun Swindon şehrinde düzenlediği yarışmada Maloney, 12 yaş grubu şampiyonu oldu. İngiltere Tenis Federasyonu’nun Delta Tenis Kulübü’nde yapılan 12 Yaş Tenis Turnuvası’nda şampiyon olan Eliz Maloney, henüz 11 yaşında olmasına rağmen tüm rakiplerini set vermeden eleyerek büyük bir başarı elde etti. Turnuvanın ilk gününde Maloney, Martha Bullen’i 6-0 ve 6-2, ikinci rakibi Ola Pitak’ı ise 6-2 ve 6-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Yarı finalde de çok rahat bir oyun sergileyerek, rakibi Niamh Townsend’i 6-3 ve 6-2 setlerle yenip finale kalma hakkını kazandı. Final maçında ise turnuvanın bir numaralı oyuncusu Claudia Hallsworth’ü 6-3 ve 6-2’lik setlerle yenen Maloney, İngiltere’de bir kez daha şampiyon olmayı başardı. İngiltere’nin Bournemouth şehrinde Talbot Heat Okulu’nda eğitimine devam eden Maloney, hedefinin profesyonel bir tenisçi olarak daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyledi.

Maloney, “Ailemden uzakta eğitim görüp yaşamak tabii ki zor ama bunun ilerideki spor hayatıma büyük katkısı olacağını düşünüyorum ve tüm gayretimle çalışıyorum. Bana bu başarımı kazanmamda büyük destek veren aileme ve Telsim’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı