|
MHK Baþkaný Sadýk Özbilgehan yaptýðý açýklamada, “A” klasman hakemlerden Ramadan Göktan’ýn, MHK talimatlarýna uygun olmayan davranýþý olduðunu tespit ettiðinden Göktan’a görev verilmemesine, Mustafa Gençosman için ise olumsuz bulguya rastlanmadýðýndan Gençosman’a görev verilmesine karar verildiðini duyurdu
Futbolda ilk devrenin son iki haftasýnda görev verilmeyen “A” klasman hakemlerinden Ramadan Göktan ile Mustafa Gençosman’ýn geleceði ile ilgili Merkez Hakem Kurulu karar aldý. Kýbrýs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkez Hakem Kurulu, dün gerçekleþtirdiði toplantýda, Gençosman’ýn ikinci devre maçlarda görevlendirilmesine, Göktan’a ise görev verilmemesine karar verdi.
MHK Baþkaný Sadýk Özbilgehan imzasý ile yapýlan açýklamada, 12. ve 13. hafta lig maçlarýnda görev verilmeyen, yazýlý ve görsel basýna da konu olan “A” klasman hakemleri Mustafa Gençosman ve Ramadan Göktan ile ilgili olarak Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile yaptýðý istiþare sonucunda aþaðýdaki kararlarý aldýðýný duyurdu:
“KTFF Merkez Hakem Kurulu, hakemlerimizin kendilerine aktarýlan MHK talimatlarýna harfiyen uymalarýný istemektedir.
Yapýlan araþtýrma sonucunda, ‘A’ klasman hakemi Ramadan Göktan’ýn, MHK talimatlarýna uygun olmayan davranýþý olduðu tespit edilmiþtir. Bu nedenle Ramadan Göktan’a görev verilmemesine, A klasman hakemi Mustafa Gençosman ile ilgili gelen bilgileri deðerlendiren kurulumuz herhangi bir olumsuz bulguya rastlamadýðý için Mustafa Gençosman’a, 2. devre lig maçlarýnda görev verilmesine karar vermiþtir.”
|