Havadis Gazetesi - KIBRIS HABER
HANDE MANSÝON’A YAKIÞTI
Tekno müziðin iddialý ismi Hande Yener, Mansion Club’da verdiði konserinde kendi çizgisinde bir performans sergileyerek club ortamýna ne kadar yakýþtýðýný bir kez daha gösterdi
2010-02-08 - 01:14

 Çatalköy’ün oteli Malpas’ta bulunan Mansion Club geçtiðimiz akþam coþku dolu bir konsere ev sahipliði yaptý. Tekno müziðin Türkiye sahnelerindeki güçlü ismi Hande Yener, Mansion’ýn sahnesine çýkarak gençlere unutulmaz bir gece yaþattý.

Kýbrýs’ta bir hafta arayla verdiði bu ikinci konserinde tamamen kendi çizgisinde bir performans sergileyen Hande Yener, clublara yakýþýr bir performansla hem dans etti hem de hayranlarýný dans ettirdi.

 

Favori çoraplarýný giydi

Saatler 01.00’i gösterdiði zaman sahneye çýkan ünlü þarkýcý Hande Yener’de ilk göze çarpan giydiði çoraplardý. Geçen haftaki Kýbrýs konserinde elbisesinin altýna að iþlemeli uzun çorap giyen Yener, ayný çoraplarý Mansion konserinde de giydi.

Yüksek topluklu ayakkabýlar ve mini etekli elbisesiyle sahneye görsel güzellik katan Hande Yener ardý ardýna “Sana Kýrýmýzý Çok Yakýþýyor”, “Romeo”, “Hipnoz”, “Aþkýn Ateþi” gibi sevilen þarkýlarýný seslendirdi.

 

Tam bir tekno konser

Gece boyunca tamamý kendi þarkýlarýndan oluþan bir repertuvarý seslendiren Hande Yener’in arkasýnda orkestra yerine bilgisayar teknolojisi bulunuyordu. Þarkýlarýna bilgisayar teknolojisiyle ritim veren sanatçý, sözleri ise canlý olarak yorumladý. Dansýyla ritmi yüksek þarkýlarýný baþarýlý bir þekilde birleþtiren Hande Yener mekaný dolduran hayranlarýný coþturmasýný bildi.

 

Kayýnpederiyle düet yaptý

Hande Yener’in sevgilisi Kadir Doðulu konser boyunca sahne arkasýnda durarak ünlü sanatçýnýn performansýný takip etti. Kadir Doðulu’nun kardeþi Kemal Doðulu ise gecenin ilerleyen dakikalarýnda Hande Yener’in daveti üzerine sahneye çýkarak birkaç parçada sanatçýya eþlik etti.

 

Hayranlarýna güller daðýttý

Bir buçuk saat süren konseri boyunca sýk sýk hayranlarýyla iletiþim kuran, onlara mikrofon uzatan, onlarýn uzattýðý gülleri seve seve kabul eden Hande Yener, kendisine gelen güllerin bir demetini yine kendi elleriyle konuklara daðýttý. Yener bir ara kalabalýk nedeniyle konseri izlemekte zorluk çeken arka masaya da gitti ve bir þarkýsýný orada seslendirdi.  




YORUMLAR

MAGAZÝN Kategorisine Ait Diðer Haberler

Mansion’da tempo yükseldi Ürek ve Linet Girne’ye neþe getirecek Dinçöz ve Tanrýyar boþandý ASOK bayanlarý stres attý Kadýnlarýn “Candan” sesi Danslý kutlama Kutlama “Keyf”e dönüþtü “The Hurt Locker” Oscar’da fark attý Dans Kulübü Ýtalya’ya hazýrlanýyor Atika kabininde Feryal fýrtýnasý
KÖÞE YAZARLARI
KÖÞE YAZARLARI
SPOR YAZARLARI
VÝDEO HABERLER
Adriano noktayý koydu
Ýsmi Fenerbahçe ile anýlan Adriano transferi konusunda son kararýný verdi
Anketler
Güney Kýbrýs'tan alýþ veriþ yapýlmasýna nasýl bakýyorsunuz?
Yapýlmalý
Yapýlmamalý
ÇOK OKUNANLAR
HASTANE ÖNÜNDE CÝNAYET
TC uyruklu Murat K. Lefkoþa Burhan Nalbantoðlu Devlet Hastanesi önünde, Türkmen

Gunluk Gazeteler

RSS © 2009 Havadis Gazetesi - KIBRIS HABER
Site iceriğinin telif hakkı bildirilmeksizin kullanılması yasaktır.  Powered by Baba Bilgisayar