20 bin TL kefalet ödediler - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cumartesi, Nisan 20, 2024
KıbrısManşet

20 bin TL kefalet ödediler

mahkeme-operasyon

Haspolat’taki uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen haplarla ilgili tutuklanan 4 kişi hakkındaki soruşturma tamamlandı

 

 


Devrim DEMİR

Ercan Havalimanı’ndan ülkeye ithal ettikleri 160 adet MDMA türü extacy uyuşturucu hapları satarak, 13 adet uyuşturucu hapla suçüstü tutuklanan Elchin Nazarov, Denis Vensan Sabit, Müslüm Toprak ve Mehmet Emin Özhan aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Soruşturma amaçlı 3 gündür poliste tutuklu bulunan 4 kişi, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlıların davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak, 5’er bin TL nakdi teminat yatırıp serbest bırakılmalarına karar verdi.

 

Soruşturma tamamlandı 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Erkan Karam, geçtiğimiz günlerde Haspolat’ta Elchin Nazarov’un evine baskın düzenlendiğini anımsattı.

Polis çavuşu Erkan Karam, yapılan ileri soruşturmada zanlının konu uyuşturucu hapları zanlı Denis Vensan Sabit’den satmak için aldığının tespit edildiğini söyledi.

Polis tutuklanan zanlı Sabit’in konu uyuşturucu maddeyi ise daha önceden anlaşmış olduğu zanlılar Müslüm Toprak ve Mehmet Emin Özhan ile anlaşarak zanlı Toprak’ın 160 adet olarak 6 Mart tarihinde Türkiye’den alarak ülkemize Ercan Havaalanından getirdiği itirafında bulunduğunu kaydetti.

Polis çavuşu Erkan Karam, uyuşturucu haplarla ilgili soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek zanlıların yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanmaları talebinde bulundu.

 

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar