Dağ gezisi felaketle sonuçlandı - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Perşembe, Nisan 25, 2024
KıbrısManşet

Dağ gezisi felaketle sonuçlandı

Devrim DEMİR

St. Hilarion-Kozanköy yolu üzerinde dün öğleden sonra uçuruma yuvarlanan araçta, bir kişi yaşamını kaybederken bir kişi hafif yaralandı.

Kazaya tanık edenlerin ifadesine göre, araçtan sağ kurtulan 32 yaşındaki Duygu Demirhan, Kozanköy’e inerek yardım çağırdı. Demirhan’ın alkollü olduğunu iddia eden vatandaşlar, kaza yerine gittikleri zaman, 45 yaşındaki araç sürücüsü Ali Genç’in cansız bedeni ile karşılaştı.


Olay yerine çağrılan ambulansla Duygu Demirhan Girne Akçiçek Hastanesine kaldırılırken, Ali Genç’in cansız bedeni polis cenaze aracı ile Lefkoşa Hastanesi morguna otopsi yapılmak üzere kaldırıldı.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli polis ekipleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

3 copy

Uçuruma yuvarlandı

Polis’ten alınan bilgiye göre kaza dün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgide,  Ali Genç’in yönetimindeki FR 321 plakalı salon araçla St. Hilarion’dan Kozanköy istikametine seyrederken sağa meyilli virajda direksiyon hâkimiyetini kaybettikten sonra ağaca çarparak yaklaşık on metre derinlikte uçuruma yuvarlandığı öğrenildi.

 Ali Genç copy

Demirhan yardım çağırdı

Meydana gelen korkunç kazada, FR 321 plakalı araç sürücüsü Ali Genç olay yerinde hayatını kaybederken, araçtan çıkmayı başaran Duygu Demnirhan’ın Kozanköy’e inerek yardım istediği öğrenildi. Kazaya tanıklar edenler ise Duygu Demirhan’ın alkollü olduğunu iddia ettiler.

Genç’in nasıl öldüğü ise, yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

Araç uçurumdan güçlükle çıkartıldı

St. Hilarion-Kozanköy yolu üzerinde on metre derinliğinde ağaçların arasında kalan FR 321 plakalı kazalı araç ise çekici ile yaklaşık bir saatte çıkartılabildi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar